Оставката на главния прокурор Иван Гешев беше поиксна от Мария Габриел Мария

...
Оставката на главния прокурор Иван Гешев беше поиксна от Мария Габриел Мария
Коментари Харесай

Настимир Ананиев разкри какво ще предложат от ПП-ДБ с втория мандат

" Оставката на основния прокурор Иван Гешев беше поиксна от Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова, не забравяйте. Притеснявам се да не гледаме сериал, в който някой се пробва да си отреже опашката и да се смени с различен, дано си зададем този въпрос. И  нужно ли е да има основен прокурор, за мен персонално нямаме такава потребност ".

Това разяснява Настимир Ананиев от " " в ефира на Нова тв.

„ Най-притеснително е, че зам.-главният прокурор сподели, че има шантаж на политици. С една дума, с цел да те шантажират, значи те държат с него – с папки, които седят на трупчета. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г шантажиран ли е сега? Цялото това нещо се свързва с „ Барселонагейн ”. Той да излезе и изясни шантажиран ли е? ”, изиска Ананиев.

" Системата се разголва-защо, когато стана инцидентът с основния прокурор, прокурорите излязоха на стълбите, а в този момент ги няма. Нека излязат и да го защитят ", счита той.

Ще предложим кабинет на малцинството, имаме управническа стратегия, имаме състав, посочи Настимир Ананиев.

Той не отговори подготвени ли са от ПП-ДБ да вършат промени в имената на препоръчаните към този момент за министри.

„ Имаме потребност от постоянно държавно управление. Народът желае успокоение ”, сподели Ананиев.

Мисля, че множеството български политици са самостоятелни и сами взимат решенията си. Това са хората, които познавам, моите сътрудници от " ".

" Това дали ще ни поддържат на втория манадат е нещо, което би трябвало да питате тях. Според мен те също се намират в турбуленция ", добави Ананиев.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР